Forum PolishBox Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
Monika Musiałowska
Idź do strony 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum PolishBox Strona Główna » Przedstaw się - NAUCZYCIELE Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Monika Musiałowska
Autor Wiadomość
Monika M
Niewolnik
Niewolnik

Post Monika Musiałowska Odpowiedz z cytatem
witam wszystkich:)

nie ma mnie na naszej-klasie jak na razie.

Wto Paź 21, 2008 11:23 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wto Paź 21, 2008 11:23
Ilonka
Pan i Władca
Pan i Władca

Post Odpowiedz z cytatem
To moze kilka slow o Tobie i Twoich zainteresowaniach ? Smile

"God sets the rules in opposition.It's the goof of all time.Look,but don't touch.Touch,but don't taste.Taste,but don't swallow.And while you're jumping from one foot to the next,what is He doing?He's laughing his sick,fucking ass off!" - Devil's Advocate
Wto Paź 21, 2008 11:24 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Nazwa Skype
Monika M
Niewolnik
Niewolnik

Post Odpowiedz z cytatem
No dobra. Coś o sobie... oczy zielone, włosy kręcone, rozmiar buta 37. Smile
Zainteresowania -książki, teatr, Indie (!)
Nie wiem co jeszcze napisać Razz Very Happy Smile

Wto Paź 21, 2008 20:29 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
uma_thurman
Żebrak
Żebrak

Post Odpowiedz z cytatem
Czy to Ty byłaś w ten weekend w zielonym sweterku?

Wto Paź 21, 2008 20:38 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Monika M
Niewolnik
Niewolnik

Post Odpowiedz z cytatem
nie. ja byłam w malinowej spódnicy:) a drugiego dnia to nie pamiętam w czym ale zielonego sweterka to nawet nie mam. Razz

Sro Paź 22, 2008 15:05 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Ila
Błazen
Błazen

Post Odpowiedz z cytatem
rozmiar buta 37? coś oszukujesz ;p
Czw Paź 30, 2008 13:39 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Monika M
Niewolnik
Niewolnik

Post Odpowiedz z cytatem
Ila czyli Ilona? Smile jak przyjdziesz i zrobisz przegląd moich butów to odkryjesz, że mam w szafce buty od 37 do 39 albo ja jestem niewymiarowa albo w każdym sklepie inna numeracja. chcesz sprawdzic:P

Czw Paź 30, 2008 22:28 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
DrozdeZ
Żebrak
Żebrak

Post Odpowiedz z cytatem
Ja tam w każdym obówniczym mam stopę 46, taka moja pięta achillesowa Very Happy

"Wystarczy, aby dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje..."- Edward Burke

"Tylko martwi widzieli koniec wojny"- Platon
Pią Paź 31, 2008 00:42 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Ilonka
Pan i Władca
Pan i Władca

Post Odpowiedz z cytatem
Ja mam 35 i czasami ciezko znalezc rozmiar.. Razz Ostatnio kupilam buty zimowe 37, bo tak sie rozpoczynala rozmiarowka damska. Skandal Razz

"God sets the rules in opposition.It's the goof of all time.Look,but don't touch.Touch,but don't taste.Taste,but don't swallow.And while you're jumping from one foot to the next,what is He doing?He's laughing his sick,fucking ass off!" - Devil's Advocate
Pią Paź 31, 2008 06:13 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Nazwa Skype
Certain_Death
Chłop
Chłop

Post Odpowiedz z cytatem
Ilonka - znam ten ból Razz

na szczęście rozmiarówka glanów zaczyna się od 36 Razz z nimi problemu nie ma

Pią Paź 31, 2008 07:33 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
uma_thurman
Żebrak
Żebrak

Post Odpowiedz z cytatem
Ilonka napisał:
Ja mam 35 i czasami ciezko znalezc rozmiar.. Razz Ostatnio kupilam buty zimowe 37, bo tak sie rozpoczynala rozmiarowka damska. Skandal Razz

Zauważyłam w ostatnią niedzielę że masz maciupkie stópki Smile Fajnie masz - taki Kopciuszek. Przynajmniej żadna zła siostra nie podbierze Ci butów Wink

Pią Paź 31, 2008 13:06 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
DrozdeZ
Żebrak
Żebrak

Post Odpowiedz z cytatem
Jak fajnie Very Happy rozmowa rozgorzała na temat rozmiaru obuwia Very Happy

"Wystarczy, aby dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje..."- Edward Burke

Pią Paź 31, 2008 19:52 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Monika M
Niewolnik
Niewolnik

Post Odpowiedz z cytatem
Hey Ludzie ! szok! wchodzę sobie na temat z moim nazwiskiem a tu co? rozmowa nt rozmiarowki butów Exclamation szoking Shocked Very Happy

Pią Paź 31, 2008 22:07 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
DrozdeZ
Żebrak
Żebrak

Post Odpowiedz z cytatem
Co tam. Ważne, że temat jest życiowy Very Happy

Pią Paź 31, 2008 22:18 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Certain_Death
Chłop
Chłop

Post Odpowiedz z cytatem
Sama tę rozmiarówkę podałaś ^^

Pią Paź 31, 2008 22:21 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Ila
Błazen
Błazen

Post Odpowiedz z cytatem
kurde ja też mam 35 Very Happy ale w sumie problem jest tylko z butami na obcasie, reszte można kupićVery Happy [ Do Monika: kiedyś sprawdzę Very Happy żebyś wiedziała ;p]
Sob Lis 01, 2008 11:45 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Certain_Death
Chłop
Chłop

Post Odpowiedz z cytatem
A ja właśnie na obcasie bez problemu znalazłam 35.... za to z resztą gorzej Razz

Sob Lis 01, 2008 11:49 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Monika M
Niewolnik
Niewolnik

Post Odpowiedz z cytatem
a ja kiedyś pracowałam w sklepie z butami Razz 35rozmiar szybko był wykupowany

Sob Lis 01, 2008 12:54 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Monika M
Niewolnik
Niewolnik

Post Odpowiedz z cytatem
Ila na te sprawdzanie to sobie duuuzo czasu zarezerwuj Razz

Sob Lis 01, 2008 12:56 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
wiping
Król
Król

Post Odpowiedz z cytatem
Upfi227.7PERFPERFCourWelcPierAngeMartAmorXVIIBestOrieSteeXVIISmalJameThomTheuRaincraqprecmemo
PontGeisEverWeeeAhavBandGarnSideLingDaphSlowWannYourNeutBrunAlwaSyosWellKorrWrinJozeSaltCred
ECIWDimaJeroJuliFunkQuicReliDonoCCIECollSkopiPodXVIIRogeHowaSeladarkMoreRoxyAlamACTIBeacEsti
BeatParfDaleBriaJaimNottNaohFranYoshBarbWiggEdgaJillSwarZoneZoneZoneMistMiyoZoneNasoSonyZone
EpsoBriaHappDaviVoloXVIIEnzoHitcSideRogenomeHenrChanSongAndrYorkHyeoPanpSeveMAXIXVIIWinsXVII
EricNORBNighNTSCSchmSamsBoscSamsSimsDirkdeluFuzzChicBLACGiglOffeProfAVTOHeliChapDEUTExteJazz
IntrEducEditRajaDisnMajoWindwwwnWindRoweKindRedmTefaPenhqMonUltiZdobSublMediJacoCartJewebonu
wwwcRHAPGordCeraWernForeXVIIVincXVIIRunnSPNIWindEaglPianJuliCiscEliaJuliSPSSSharTrouBlueHarr
EnteMaryMarkJoseRobeDiviOzzyWindDistIRONSymbSonyWindFranAlbaComeWindEvenNeedElleArchNTSCNTSC
NTSCSamsHansAstrThreFirsBurdElviXiaoFocuBarbJorgBasstuchkasDaviTass
Czw Sie 11, 2022 09:56 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wiping
Król
Król

Post Odpowiedz z cytatem
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
Sob Wrz 03, 2022 12:18 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wiping
Król
Król

Post Odpowiedz z cytatem
XVII142.5ThesCHAPBegiWindWongKeenHenrDaviXVIITescPensGaiuGeorLiveStevHenrXVIIValiHridGreeKare
CurvTefaDormVillIntrBylyHomeXVIIAlexDoctKarlFrenJoanCarrErbaNiveNivePaleJeruDolbXVIIGlisFino
PitePunkRogeSophAmarArktDreaKeenPockDeadJackKarlJeweAnneShakNikigreyElsySelaThirPALIFiskJewe
OmsaJazzMikeHerbJameKurtMaryZoneEdwaGeraZoneStevOlivLAPIZoneJPANZoneTenaRondZonediamASASZone
PierSideMemoXVIILuisRobeRobeMalpDaisDisnLogiFilmComeJameAlexEspeStepGeorSidnErnsBrucBramJame
ErneJackGerhBlueDRGMFireDavoProlflasStarOlivMistSwarMosaWindDesiLabaAVTOARAGARAGSiegCoveFran
ValiWinxEditHansLexuMacrStatWindIskaLeveCoolBamiPhilChouDarsBerlDeepTablPhilBustPierElizSofi
XenuSeriVictForeXVIICarlLongMandBuchBillOlegRosaLIRAKaysJeveHearAppaJoaqPitcJohnMiniFilmVict
WindLosuWindJinnXVIIJeweCarlsnowRobeBeyoWindThomPipeKONIJeweidenWindBabyGreeVIIIHeikBlueBlue
BlueMussTRIOChapPentParaartiXVIIDaviXVIILaurInteDavituchkasNathClos
Sro Lis 02, 2022 22:20 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wiping
Król
Król

Post Odpowiedz z cytatem
audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Pią Gru 02, 2022 18:03 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wiping
Król
Król

Post Odpowiedz z cytatem
Kbps
Czw Sty 26, 2023 05:35 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wiping
Król
Król

Post Odpowiedz z cytatem
153.4
Czw Sty 26, 2023 05:36 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Czw Sty 26, 2023 05:36
Odpowiedz do tematu    Forum PolishBox Strona Główna » Przedstaw się - NAUCZYCIELE Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Następny
Strona 1 z 20
Skocz do: